Lajme

MBI KOMPLOTIN E MADH NDAJ LASHTËSISË DHE AUTOKTONISË SË SHQIPTARËVE

Shpalime MBI KOMPLOTIN E MADH NDAJ LASHTËSISË DHE AUTOKTONISË SË [...]
Lexo më shumë...

Parlamenti, vendi që bën me turp çdo shqiptar

Çdo person publik mbanë përgjegjësi dyfish ne çdo veprim dhe [...]
Lexo më shumë...

DREJTËSI për ASTRITIN!

Shtatë vjet nga vrasja e Astrit Deharit Më 30 gusht [...]
Lexo më shumë...

PRAPAKTHIMET NË BËRJEN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PAS PRANIMIT TË “PAKETËS SË AHTISARIT”?!

Në të ashtuquajturën, “Paketë e Ahtisarit”, si mos më keq, [...]
Lexo më shumë...

QYTETI-SHTET ARGURA I SHQIPTARËVE TË LASHTË NË HELADË, GREQIA E SOTME, NGA PARAHISTORIA, SË PAKU PARA LUFTËS SË TROJËS NË SHEK. XIII – XII P.E.S.

Shpalime Së paku tetëqind vjet më vonë erdhën pushtuesit e [...]
Lexo më shumë...

Personaliteti i ditës

Francesca P. Albanese (e lindur më 1977) është eksperte e [...]
Lexo më shumë...

KAONIA ose LABËRIA

KAONIA- pjesë e EPIRIT. Epiri – krahina më jugore e [...]
Lexo më shumë...

Me fotografi nuk luftohet terrorizmi.

Ballkani ka nevojë për një ndëshkim sa më të shpejtë [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2023 | DIPLOMACIA.dk