Opinione

TURPI QË NA BËN TË SKUQEMI

Skandaloze Skandaloze (Qortim publik për pushtetin dhe politikën) Si ka [...]
Lexo më shumë...

Duke mbushur qerrkat me ushqim!

Si i pasuri ashtu dhe i varfëri i mbushin qerrkat [...]
Lexo më shumë...

Ç’ËSHTË KY SERVILIZËM I MJERË?

PSE PO I PARAQESIM KUDO NË FESTA DHE NË MORDE, [...]
Lexo më shumë...

VËZHGIM dhe DYSHIM!

-Gazeta SOT, 24 Maj 2024- Të mërkurën, datë 22 Maj [...]
Lexo më shumë...

PUSETENIKU NË KAPËRCYELL TË SHEKUJVE

Në përpjekjet e mia të vazhdueshme për të njohur të [...]
Lexo më shumë...

BARBARËT “MODERNË”, QË SHEMBËN DHE PO E DEGJENEROJNË SHQIPËRINË!

– Gazeta SOT 22 Maj 2024 – Tranzicioni i vetëquajtur [...]
Lexo më shumë...

SHQIPTARËT DHE PAPËRGJEGJËSIA PËR MBROJTJEN E INTERESIT KOMBËTAR NË MAQEDONI

Me këtë nivel të papërgjegjësisë që shfaqin shqiptarët në Maqedoni, [...]
Lexo më shumë...

Vazhdon REBELIM I POETIT FADIL SHYTIT

(Nga arkiva e tij, shkencë dhe art)Thank you for reading [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk