Opinione

Ç’ËSHTË KY SERVILIZËM I MJERË?

PSE PO I PARAQESIM KUDO NË FESTA DHE NË MORDE, [...]
Lexo më shumë...

VËZHGIM dhe DYSHIM!

-Gazeta SOT, 24 Maj 2024- Të mërkurën, datë 22 Maj [...]
Lexo më shumë...

PUSETENIKU NË KAPËRCYELL TË SHEKUJVE

Në përpjekjet e mia të vazhdueshme për të njohur të [...]
Lexo më shumë...

BARBARËT “MODERNË”, QË SHEMBËN DHE PO E DEGJENEROJNË SHQIPËRINË!

– Gazeta SOT 22 Maj 2024 – Tranzicioni i vetëquajtur [...]
Lexo më shumë...

SHQIPTARËT DHE PAPËRGJEGJËSIA PËR MBROJTJEN E INTERESIT KOMBËTAR NË MAQEDONI

Me këtë nivel të papërgjegjësisë që shfaqin shqiptarët në Maqedoni, [...]
Lexo më shumë...

Vazhdon REBELIM I POETIT FADIL SHYTIT

(Nga arkiva e tij, shkencë dhe art)Thank you for reading [...]
Lexo më shumë...

Ne jemi ndryshimi!

Ky ishte slogani i djeshëm dhe i sotëm i vlenistëve [...]
Lexo më shumë...

QËLLIMI I PRESIONIT NDËRKOMBËTAR, NDIKIMI NË ZGJEDH JET E ARDHSHME

22.05.2024 Thank you for reading this post, don't forget to [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk