Intervista

Flet mësuesja e Filozofisë, Shpresa Bajraktari Ruçi: Nuk harrohen

tre komponentë: Mësim, punë, kalitje fizike dhe ushtarake -Si mësonim [...]
Lexo më shumë...

Pasuria marramendëse e ushtrisë, 130 miliard dollarë asete.

Kolonel Pëllumb Zaimi, ish-punonjës shkencor dhe ish-pedagog në Akademinë Ushtarake [...]
Lexo më shumë...

Kurti për median kroate: Nëse do të ketë luftë ose jo varet nga Beogradi; ne nuk frikësohemi!

Kryeministri i vendit Albin Kurti ka dhënë një intervistë të [...]
Lexo më shumë...

ArkeoIogu BjeIIorus zbulon 300 tuIIa me aIfabetin më të vjetër të gjuhës shqipe, Ruset i vodhën!

Me një shqipe të shkëlqyer, të cilën e ka mësuar [...]
Lexo më shumë...

Biserko: Vuçiq po kërkon një “Republika Srpska” në Kosovë, Kurtin po e fajësojnë pa i dhënë garanci!

Intervist Sonja Biserko Kryetarja e Komitetit të Helsinkit në Serbi, [...]
Lexo më shumë...

KUSH I BIE REALISHT “TENEQES SË NDRYSHKUR” TË BALLIT KOMBËTAR KUNDËR LANÇ”?!

-Intervistë dhënë Gazetës SOT, datë 15 Qershor 2023- -Zoti Bruçi, [...]
Lexo më shumë...

Presioni i padrejtë, dhe tejet i papërshtatshëm ndaj Kosovës

“Presioni i padrejtë, dhe tejet i papërshtatshëm ndaj Kosovës, do [...]
Lexo më shumë...

SHPIFJET DHE SULMET E MBETURINAVE TOKSIKE TË BALLIT KOMBËTAR, NDAJ LANÇ, – VEPRIME ANTIKOMBËTARE!

Intervistoi; Rigels Seliman. -Intervistë dhënë gazetës SOT, datë 30 maj [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2023 | DIPLOMACIA.dk