Opinione

PO TARTUFI? . . . I SHKRETI !

Tartufi, personazhi kryesor i komedisë me të njëjtin titull të [...]
Lexo më shumë...

ËSHTË TRAGJEDI E PARIPARUESHME, NËSE LEJOJMË QË VIRUSI INJORANT ISLAMIK TË KTHEHET NË MARRËZI KOLEKTIVE

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! [...]
Lexo më shumë...

13 komuna serbe dhe 45 kisha-manastire Zona të mbrojtura me status të veçantë special

​ Shumica e moderatorëve të TV-ve të Kosovës me analistët [...]
Lexo më shumë...

PD e djeshme e Saliut dhe e sotmja!

Pas marrjes së vulës së partisë nga Gjykata e Apelit [...]
Lexo më shumë...

SHKURT E SHQIP!

Sikur të mos ishte UÇK- ja as NATO kurrë nuk [...]
Lexo më shumë...

VLERËSIMI I ISMAIL KADARES PËR PACIFISTËT DHE UÇK-ËN

/Nga libri “Ra ky mort e u pamë” f. 39, [...]
Lexo më shumë...

NJË VEND NË BE PËR “SEVERNËN”, SIPAS KUSHTIT TË BE-së!

Ndryshimet kushtetuese janë sfida e madhe e kryekomitit Micko! Me [...]
Lexo më shumë...

GJENDJA E SOTME NË MITROVICËN TONË?!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk