Opinione

Përse luftuan shqiptarët?

/ Ribotim/ Shkruan: Beqir Berisha letër diplomacisë ndërkombëtare 1. Zotërinj [...]
Lexo më shumë...

DIALOGU SHOVINIST

Shkruan: Beqir Elshani (skicë) Në ish-Jugosllavi UDB-a serboçetnike ishte e [...]
Lexo më shumë...

Shpëtimtari i vetëm i popullit shqiptarë në kohën e Demokracisë së çoroditur e të shpërfillur për Kombin Shqiptarë, Zot na ruaj nga Shqiptarët!

Nga:Qemajl Hoxha O Kryeministert, ti je dhe do mbetesh legjend [...]
Lexo më shumë...

PROTESTAT JANË MJET I RËNDËSISHËM NE DEMOKRACI

Nga: Hysni Gashi PSD-në e Dardanit e kemi parë se [...]
Lexo më shumë...

DËKLARATË E KOMISIONIT HEBRE I PARTISË SË KOMUNISTËVE TË SHBA.

Sot është 27 janar 2023. Për shumicën e njerëzve, është [...]
Lexo më shumë...

Bumerangu i një altruizmi!

Shkruan: Medai Shaholli Para afro një dekade më parë dy [...]
Lexo më shumë...

Përbindëshi shumëkokësh i tranzicionit shqipfolës!

Shkruan: Genta Kaloçi Krimi i kupolës trepartiake pd, ps, lesheli/pl [...]
Lexo më shumë...

Bugar Osmani e krahason Ali Ahmetin me Zelenskin!

Shkruan: Medai Shaholli Në tubimin e para dy ditëve me [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk