Opinione

Dilaver Goxha: Akuzat e Milaim Zekës

/Nga arkivi i dilomacia.dk/ Shkruan: Dilaver Goxhaj Tiranë, 17 prill [...]
Lexo më shumë...

KUSH DHE PSE I PENGON NDRYSHIMET KUSHTETUESE, ORIENTIMIN PERËNDIMOR DHE ANËTARËSIMIN E MAQEDONISË VERIORE NË BASHKIMIN EVROPIAN?

Shkruan: Akademik. Abdulla Mehmeti Rilexim për reflektim Janë disa forca [...]
Lexo më shumë...

KËSHILLAT IMPONUESE TEORITË ITRIGUESE PËRÇARËSE HELMUESE KOMBI SHQIPTAR S’I KA PRANUAR, S’I PRANON, AS KURRË S’DO T’I PRANOJË?!

Shkruan: Fadil Shyti Thank you for reading this post, don't [...]
Lexo më shumë...

“ZAJEDNICA SERBE” NË TERRITORIN E SHTETIT TË PAVARUR TË KOSOVËS ËSHTË DIVERSION, PYKË E ZEZË ÇARËSE MES TROJEVE ETNIKE SHQIPTARE, SIPAS PLANIT SEKRET “NAÇERTANIA” TË RUSISË, FRANCËS DHE SERBISË

Shkruan: Akademik. Abdulla Mehmeti Analizë Çfarë duhet të kuptojnë shqiptarët [...]
Lexo më shumë...

Përse luftuan shqiptarët?

/ Ribotim/Thank you for reading this post, don't forget to [...]
Lexo më shumë...

DIALOGU SHOVINIST

Shkruan: Beqir Elshani (skicë) Në ish-Jugosllavi UDB-a serboçetnike ishte e [...]
Lexo më shumë...

Shpëtimtari i vetëm i popullit shqiptarë në kohën e Demokracisë së çoroditur e të shpërfillur për Kombin Shqiptarë, Zot na ruaj nga Shqiptarët!

Nga:Qemajl Hoxha O Kryeministert, ti je dhe do mbetesh legjend [...]
Lexo më shumë...

PROTESTAT JANË MJET I RËNDËSISHËM NE DEMOKRACI

Nga: Hysni Gashi PSD-në e Dardanit e kemi parë se [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk