Opinione

DËKLARATË E KOMISIONIT HEBRE I PARTISË SË KOMUNISTËVE TË SHBA.

Sot është 27 janar 2023. Për shumicën e njerëzve, është [...]
Lexo më shumë...

Bumerangu i një altruizmi!

Shkruan: Medai ShaholliThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Përbindëshi shumëkokësh i tranzicionit shqipfolës!

Shkruan: Genta Kaloçi Krimi i kupolës trepartiake pd, ps, lesheli/pl [...]
Lexo më shumë...

Bugar Osmani e krahason Ali Ahmetin me Zelenskin!

Shkruan: Medai ShaholliThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

ALBIN KURTI MES AKROBACIVE EUROPIANE DHE DIPLOMACISË AMERIKANE!

Shkruan: Gjon Bruçi /Huazuar,Gazeta SOT, 26 Janar 2023/ Kryeministri i [...]
Lexo më shumë...

Fundi i fillimit të disfatës së luftës

Shkruan: Dritan Goxhaj Në vitin 1942 në fund të betejës [...]
Lexo më shumë...

Uranit Butkës, i mungon natyra shumëdimensionale në shkrimet!

Shkruan: Genta Petrit Kaloçi U bënë afro dy muaj që [...]
Lexo më shumë...

HIPOKRIZI E PASHEMBULLT ME 21 JANARIN SALINIAN!

Shkruan: Gjon Bruçi – gazeta Dita, 23 janar 2023 – [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk