Opinione

*Të shpresojmë që fati i Ukrainës të jetë më i mirë se i Kosovës*

Shkruan: Shqiptar Oseku Punonjës social & poet Rrjeti shqiptar suedezThank [...]
Lexo më shumë...

NË POLITIKËKË NUK KA KURRË RASTËSI

Shkruan: Dilaver Goxhaj Gazeta “Epoka e re” e Prishtinës, më [...]
Lexo më shumë...

JO ASOCIACIONIT?!

Shkruan: Muhamet KelmendiThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

EMRAT GJEOGAFIKË FUSHË KOSOVË DHE KOSOVË NË PERSPEKTIVËN E ZOGUT TË ZI TË PROPAGANDËS SERBOMADHE

Shkruan: Abdulla MehmetiThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Vjosa,Glauku dhe Albini duhet ta kërkojnë Kosovën shtet të pavarur

Shkruan: Ragip Mexhuani Prishtinë 17-01-2023Thank you for reading this post, [...]
Lexo më shumë...

Shpërndane sa ma shumë ta shofin të gjithë kush është Isa Mustafa që po tenton ta shkatrroj Kosovën!

Kush ishte Isa Mustafa gjatë viteve 1981-1990? Isa Mustafa për [...]
Lexo më shumë...

JO, ASOCIACIONIT NË BAZA NJË ETNIKE!

Shkruan: Fadil ShytiThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Ismail Kadare: Një pasdite me shokun Enver Hoxha

Nga Ismail KadareThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk