Opinione

NJA DY FJALË PËR ZAJEDNICËN

Shkruan: Xhafer Shatri Kohët e fundit është sforcuar presioni për [...]
Lexo më shumë...

LETËR PA ADRESË PËR FATMIR LIMAJN!

Fatmir Lima: „ Rrugaqët e Prishtinës!“ ( Pse o Fatmir [...]
Lexo më shumë...

ÇERKIN ISMAILI: SI MË DIFERENCOI IDHULLI IM, AZEM SHKRELI?!

Shkruan: Bedri HalimiThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Çka kanë deklaruar dëshmitarët në gjykimin e Adem Demaçit më 1959?

Shkruan: Bedri Halimi DIN MEHMETI, NDUE PASHKU, SYLEJMAN DRINI, SHEFQET [...]
Lexo më shumë...

Shtërpca dhe gazetaria shqipe

Shkruan: Gëzim Mekuli Raportimi gazetaresk mbi ndodhinë tragjike e neveritëse [...]
Lexo më shumë...

DISA TË DHËNA RRETH PJESMARRJES SË VULLNETARËVE  

Nga: Dilaver Goxhaj Thank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Demoni Kozma Etoliani, Zoti nuk i dëgjon lutjet në shqip!

Shkruan: Sherif DelvinaThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Elena Kocaqi:Të hiqet menjëherë fjalori që Gjuha Shqipe është 90% e huazuar, TURP për Akademinë dhe Institutin e Gjuhësisë dhe Letërsisë

Elenɑ Kocɑqí ne emísíonín ɾɾenjet Shqíptɑɾe, kɑ dískʋtʋɑɾ shʋme bʋkʋɾ [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk