Opinione

Sovraniteti , instrumentalizimi dhe Konica

Shkruan: Dritan Goxhaj Në nenin 1pika 1 të Kushtetutës së [...]
Lexo më shumë...

𝐑𝐞𝐥𝐢𝐠𝐣𝐢𝐨𝐧𝐢, – 𝐨𝐤𝐬𝐢𝐠𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐤 𝐢 𝐀𝐝𝐨𝐥𝐟 𝐇𝐢𝐭𝐥𝐞𝐫𝐢𝐭,

Shkruan: Gëzim Mekuli 𝐑𝐞𝐥𝐢𝐠𝐣𝐢𝐨𝐧𝐢, – 𝐨𝐤𝐬𝐢𝐠𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐤 𝐢 𝐀𝐝𝐨𝐥𝐟 𝐇𝐢𝐭𝐥𝐞𝐫𝐢𝐭, [...]
Lexo më shumë...

PREAMBULA E KUSHTETUTËS AKTUALE ËSHTË NË KUNDËRSHTIM ME MARRËVESHJEN E OHRIT

Shkruan: Prof.Dr.Abdulla Mehmeti A k t u a l e [...]
Lexo më shumë...

TË MBROJMË MITROVICËN TË MBROJMË SOVRANITETIN E SHTETIT NË ÇDO CEP TË ATDHEUT!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! [...]
Lexo më shumë...

Kosova duhet ta injorojë Jugo-Kompleksin e elitave të Tiranës

/Huazuar nga Mekulipress/ Kush do të kuptojë se çfarë politike [...]
Lexo më shumë...

PËR ATDHEUN, DHE NGA ATDHEU!

Shkruan: Arflet Selmani Atdhetarët për Atdheun dhanë gjithçka nga vetja. [...]
Lexo më shumë...

Shqiptar Oseku: Doni shtet, ky është shtet?!!!

Shkruan: Shqiptar Oseku Shqiptar Oseku: Doni shtet, ky është shtet: [...]
Lexo më shumë...

NEGOCIATAT SI INSTRUMENT DIPLOMATIK

Shkruan: Arflet Selmani Nëse u qasemi historikisht do të kuptojmë [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk