Opinione

Duhet të ndërtohen përmendore për Fadil Hoxhën , Ali Shukriun, Sinan Hasanin etj.

Ragip Mexhuani Prishtinë U vërtetua që Ali Shukriu nga Mitrovica [...]
Lexo më shumë...

“BALLKANI I HAPUR” – MODIFIKIM I PLANIT SEKRET “NAÇERTANIA” PËR ZHBËRJEN E KOMBIT DHE SHTETIT SHQIPTAR

Shkruan: Akademik.Abdulla Mehmeti A k t u a l e [...]
Lexo më shumë...

“Analistëve të gjithëdijshëm” t’u merret e drejta e elaborimeve politik!

Shkruan: Afrim Morina Thank you for reading this post, don't [...]
Lexo më shumë...

Ujku, qeni dhe torishta

Shkruan: Dritan GoxhajThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

Vazhdon tradita politike e LDK-ës !

Shkruan: Sylejman KrasniqiThank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...

PJESË NGA DEBATI MIDIS DILAVER GOXHAJ DHE IBRAHIM XHEMAJLIT E AFRIM EMINIT

RibotimThank you for reading this post, don't forget to subscribe! [...]
Lexo më shumë...

PLAGËT E VENDIT TIM

Shkruan: Genc Sefa – Lushnja ( Për ti kujtuar Greqisë [...]
Lexo më shumë...

E refuzoj mirënjohjen!

Shkruan:Afrim Morina Thank you for reading this post, don't forget [...]
Lexo më shumë...
© 2016 - 2024 | DIPLOMACIA.dk