Opinione

A ka argat mashë më te bindur në kete rast?!

Shkruan: Dilaver Goxhaj Afrim Emini, pra, ju vetë po e pranoni qe jeni vegel e Ibrahim Xhemajlit duke me shkruar: “Unë ju shkruaj që atë shkrim nuk e kam lexuar, por bazohem në pohimin e mikut tim I.Xh.” Qe do te thote, se u ka thene Ibrahimi te shkruanit keshtu, sepse ju nuk kenilexuar as […]

E kuptoni kush është porositsi ????

Shkruan: Sehit Beluli Një foto për shumë kuptime. Injoranca , kapadaillëku , pa aftësia , karshillëku , pabesia dhe sistemi. Në pamje të parë është dhimbja që përjetoi një 80-vjeçar , le të jetë roli i Tij kushdo qoftë , ai grusht prej të riu duhet të ishte ndaj sistemit “ligji xhunglës” , jo ndaj […]

Shteti shqiptar do mbledhe llastiqet e femijeve capkene!

Shkruan:LUAN BACI, 1 Dhjetor 2022 Per t’u mbrojtur nga agresionet e armiqve tane, te cilet sot i furnizojme vete ne me mjete financiare qe ata te blejne dhe prodhojne armatime kunder nesh, shteti shqiptar do te mbledhe se shpejti llastiqet e femijeve capkene! “Non- grata”, ne sherbim te te huajve, e kryesisht te UDBse jugosllave, […]

ATDHEU – SHQIPËRIA NË RREZIK NGA PROSTITUTAT

Shkruan: Dritan Goxhaj Parrulla me të cilën opozita në Shqipëri ka vendosur të fillojë “Luftën” e saj ndaj pushtetit për pushtetin “ Shqipëria në rrezik”, më kujtoi atë thirjen e famshme në 1999 që Fondi “Vendlindja thërret” e përdorte për të nxitur shqiptarët anë e mbanë botës për të kontribuar financiarisht për luftën dhe UҪK-në, […]

“E vërteta triumfon e vetme, ndërsa gënjeshtra ka nevojë për bashkëpunëtorë” – filozofi romak Epikteti (rreth viti 50 – rreth viti 138)

Shkruan: Xhemil Zeqiri REAGIM As që e kisha ndërmend të reagoja ndaj shpifjeve dhe trillimeve që i lëshon Xhemil Idrizi ndaj meje. Para disa viteve, për fat të keq nuk kishte datë, më erdhi një letër “sekrete” nga Xhemil Idrizi, i cili hiqet si analist i BDI-së në një radio lokale në Danimarkë. Nga i […]

Aparteidi ndaj shqiptarëve vazhdon me përmasa genocidi!

Shkruan:Xhemil Zeqiri Republika e Maqedonisë është themeluar më 29 Nëntor të vitit 1943 në Jajcë. Pa dyshim që kjo Republikë u themelua në dëm të shqiptarëve etnikë në këtë hapësirë shumicë shqiptare. Pas Luftës së Dytë Botërore Shqiptarët dhe tokat e tyre në ish-Jugosllavi u ndanë në 3 pjesë: Në Maqedoni Në Mal të Zi […]

REAGIM NDAJ MODERATORIT T.V. “DUKAGJINI”, Z. ERMAL PANDURI, PËR EMISIONIN E TIJ PËR LUFTËN E ZHVILLUAR NË KOSHARE, DT. 15 PRILL 2021.

Nga Xhemil Zeqiri Veprimtar politik në Danimarkë. 19/Prill/2021 Kopenhagë. Z. Ermal Panduri! E ndoqa me vemendje panelin tuaj të datës 15 prill 2021, dhe më kanë lindur disa pyetje që mendoj se ju, si moderator i atij paneli, duhet të më ktheni mua përgjigje, që edhe unë si pjestar i publikut që u ka dëgjuar, […]

Fshehja e duarve që të gjuajtën, paraqet mjerimin kolektiv

Afrim Morina Përgjigje në pamfletin politik të Ibrahim Xhemajlit: – “Mjerim intelektual…” Ibrahim Xhemajli në pamfletin politik për recensimim tim të librit të Xhemil Zeqirit “Arsyetimi të qonë pranë së vertetës”, në të cilin janë botuar artikuj nga vitet tetëdhjeta e këtej, në gjuhën shqipe e daneze, duke mos pasur argumente për autorin, i përvishet […]

© 2016 - 2023 | DIPLOMACIA.dk